Top 3 ansambluri rezidentiale din Bucuresti (pentru inchiriat)

Incepand din 2007 pana in prezent, in Bucuresti au fost construite si date in folosinta peste 20 de ansambluri rezidentiale importante. Desigur, numarul total este mai mare daca le includem si pe cele de la marginea orasului sau pe cele mai mici.

Pentru a nu “supara” pe nimeni, inca de la inceput vom indica criteriile dupa care am selectionat cele mai bune 3 ansambluri rezidentiale din Bucuresti.

CRITERII
1) Locatie
2) Finisaje interioare
3) Amenajari exterioare
4) Suprafatele apartamentelor
5) Chiria
6) Numarul de solicitari primite de agentia Victoria Invest Imobiliare din 2008 pana in prezent
*Nota: In analiza au fost incluse doar ansamblurile rezidentiale finalizate si ocupate in proportie de peste 80%.

1. Asmita Gardens se claseaza pe primul loc fiind situat foarte aproape de centru (la intersectia Splaiul Unirii cu Calea Mihai Bravu), la 2 minute de Parcul de Parcul Tineretului.

Finisajele interioare si  amenajarile exterioare asigura un confort mai mult decat decent, suprafata apartamentelor fiind undeva intre 88 – 100 mp pentru cele cu 2 camere, aproximativ 125 mp pentru cele cu 3 camere si 170 mp pentru cele cu 4 camere. Studiourile (garsonierele) din Asmita Gardens au suprafata de peste 50 mp.

Chiria pentru apartamentele din Asmita Gardens este destul de accesibila, in special pentru cei care au venituri lunare de peste 1200 euro.
Spre exemplu, o garsoniera mobilata si utilata complet (mobilier si electrocasnice noi), in Asmita Gardens se poate inchiria cu 350 euro pe luna. Un apartament cu 2 camere in aceleasi conditii, poate fi inchiriat cu 550 euro/luna (daca se achita un avans pe minim 6 luni) sau 600 – 650 euro/luna daca se achita un avans de pana la 3 luni (incluzand aici si echivalentul chiriei pe o luna, platit ca si garantie). Chiriile pentru apartamentele cu 3 camere se situeaza intre 600 si 800 euro/luna, in functie de mobilierul si accesoriile incluse. Bineinteles ca apartamentele nemobilate sau mobilate modest sunt la preturi mai mici.
Majoritatea apartamentelor oferite spre inchiriere in acest ansamblu rezidential beneficiaza de cate un loc de parcare.

Aproximativ 30% din solicitarile de inchirieri apartamente noi, primite in intervalul 2009 – 2012 au fost pentru Asmita Gardens.

2. Central Park ocupa locul 2 prin pozitia sa foarte buna (intre Parcul Circului, Stefan cel Mare si Bulevardul Barbu Vacarescu), la mai putin de 10 minute distanta de Piata Victoriei.

Ansamblul rezidential Central Park beneficiaza de o curte interioara foarte generoasa – 14.000 mp, cu spatii verzi amenajate, alei cu bancute si sistem de iluminat, loc de joaca pentru copii. Finisajele interioare sunt de calitate, nelipsind desigur parchetul, ferestrele generoase din termopan si gresia sau faianta.
Apartamentele din Central Park au suprafete cuprinse intre 90 mp – cele cu 2 camere si 170 mp cele cu  4 camere.

Chiriile pentru apartamentele cu 2 camere pornesc de la 650 euro/luna, 900 euro/luna pentru cele cu 3 camere si 1200 euro/luna pentru cele cu 4 camere.  Apartamentele de lux cu 3-4 camere in Central Park ajung pana la 2500 euro/luna insa in acest pret sunt incluse toate cheltuielile, chiriasul fiind scutit de grija facturilor la utilitati.

Cererile de inchiriere pentru apartamentele din Central Park insumeaza aproximativ 20% din totalul solicitarilor primite in intervalul 2008 – 2012.

3. InCity Residences se claseaza pe locul 3 doar pentru ca aici chiriile apartamentelor  sunt ceva mai mari decat al celor din Asmita Gardens si egale cu cele ale apartamentelor din Central Park.

InCity este situat pe Calea Dudesti, langa centrul comercial Bucuresti Mall (Mall Vitan), la aproximativ 5 minute de Piata Alba Iulia – Bulevardul Unirii si Bulevardul Decebal.
InCity Residences dispune de aproxmativ 5000 mp spatii verzi amenajate, loc de joaca pentru copii, un centru de fitness, piscina acoperita si un salon de infrumusetare.

Finisajele interioare sunt de calitate superioara, din acestea amintim doar parchetul din lemn triplustratificat, usile interioare furniruite, ferestrele termopan cu rame din aluminiu si mobilierul de baie foarte elegant.
Apartamentele din acest ansamblu rezidential au suprafete cuprinse intre 63 mp la 265 mp.

Un studio (garsoniera) mobilat si utilat complet, totul nou, se inchiriaza cu minim 450 euro/luna, un apartament cu 2 camere la 750 euro/luna iar cele cu 3-4 camere incepand de la 1200 euro/luna.

Aproximativ 20% din clientii nostri au solicitat sa inchirieze un apartament in acest ansamblu rezidential.

Se poate observa faptul ca aceste trei ansambluri rezidentiale insumeaza 70% din totalul cererilor de inchirieri primite de noi in intervalul 2008-2012. Restul de 30% din
solicitari au fost pentru  urmatoarele ansambluri rezidentiale:
–    Rose Garden
–    Emerald Residences
–    Orhideea Gardens
–    Quadra Place
–    Greenfield
–    City Center
–    New Town
–    Ten Blocks

–    Alte ansambluri

Category : Blog

Victoria Invest Imobiliare

Oferim spre inchiriere garsoniere si apartamente noi, 2 camere, 3 camere si 4 camere, mobilate sau nemobilate in diferite ansambluri rezidentiale. ASMITA GARDENS - GARSONIERE, 2 SI 3 CAMERE; CENTRAL PARK - 2 SI 3 CAMERE; CITY CENTER - 2 CAMERE; CONFORT PARK - 2 SI 3 CAMERE; DIAMOND PARK - 4 CAMERE; GREENFIELD - 2 CAMERE; IRIS RESIDENCE - 3 CAMERE; METROPOLIS RESIDENCE - 2 SI 3 CAMERE; NEW TOWN - 2 CAMERE; ROSE GARDEN - 2 CAMERE; ORHIDEEA GARDENS - 2 CAMERE;

Stiri / Diverse / Statistici

STIRI SI NOUTATI IMOBILIARE
IMOBILIARE BUCURESTI - Anunturi Imobiliare

Trimite unui prieten

Email Agent