De ce sa inchiriem un apartament nou?

In tara noastra se pune foarte mare accent pe proprietate. Romanul trebuie sa detina cat mai mult, pentru a castiga astfel respectul de sine, precum si respectul celor din jur. Recent insa, mentalitatea noastra a inceput sa se schimbe, odata cu patrunderea a cat mai multor elemente occidentale in cultura noastra. In Occident si in SUA, oamenii isi pot adesea petrece intreaga viata in apartamente sau case inchiriate in care isi duc un trai linistit si lipsit de probleme.

Apartamentele de inchiriat pe termen lung pot sa nu fie un demers atat de nesigur pe cat credeam, atata timp cat conditiile contractului de inchiriere sau subinchiriere sunt clar stipulate in asa fel incat nici chiriasul si nici proprietarul sa nu fie nemultumiti.

In ceea ce priveste preturile, nimeni nu poate nega ca a trai intr-un apartament inchiriat este mult mai ieftin decat a incerca sa-ti achizitionezi propria locuinta. Daca nu dispui de o suma mare de bani si ai nevoie de un loc unde sa stai, inchirierea unui apartament ar fi o solutie ideala pentru tine.

In ceea ce priveste preturile, acestea difera in functie de numarul de camere, mobilier, conditii si alte caracteristici. In mod evident,  apartamentele  pre-revolutionare nu vor costa la fel ca apartamentele noi sau ca apartamentele de lux.

Daca apartamentele de lux par a fi un capriciu, apartamentele noi sunt mai degraba o necesitate si tot mai multi oameni opteaza pentru ele, intrucat aceastea pot oferi tot confortul necesar. Un alt avantaj evident este acela ca un apartament nou poate fi recompartimentat, intrucat dupa noile metode de constructie, peretii nu fac parte din structura de rezistenta a cladirii.

Pe langa toate acestea, poate unul dintre cele mai importante avantaje este acela al sigurantei sporite. Cladirile noi sunt mult mai rezistente la cutremure, inundatii, schimbari de temperatura.

In ceea ce priveste inchirierea unui apartament nou, exista cateva aspecte la care trebuie sa aveti grija, in special in ceea ce priveste contractul de inchiriere. Acesta trebuie sa stipuleze clar faptul ca, chiria nu poate fi modificata decat in cazuri exceptionale, pentru ca dumneavoastra sa nu aveti surprize neplacute. De asemenea, in contract ar trebui sa se prevada faptul ca in cazul in care unele instalatii se deterioreaza, cheltuielile reparatiilor ar trebui sa intre in grija proprietarului, in cazul in care nu a fost chiriasul cel care le-a deteriorat. Totodata, chiriasul poate cere chitanta pentru suma de bani pe care o plateste lunar, pentru a tine o evidenta a platilor sale. Daca ai incheiat cu succes contractul de inchiriere cu proprietarul, poti beneficia de viza de flotant.

Sper ca te-am convins ca, luand masurile corecte, poti inchiria apartamente noi fara probleme si cu o suma modica.

Category : Blog

Victoria Invest Imobiliare

Oferim spre inchiriere garsoniere si apartamente noi, 2 camere, 3 camere si 4 camere, mobilate sau nemobilate in diferite ansambluri rezidentiale. ASMITA GARDENS - GARSONIERE, 2 SI 3 CAMERE; CENTRAL PARK - 2 SI 3 CAMERE; CITY CENTER - 2 CAMERE; CONFORT PARK - 2 SI 3 CAMERE; DIAMOND PARK - 4 CAMERE; GREENFIELD - 2 CAMERE; IRIS RESIDENCE - 3 CAMERE; METROPOLIS RESIDENCE - 2 SI 3 CAMERE; NEW TOWN - 2 CAMERE; ROSE GARDEN - 2 CAMERE; ORHIDEEA GARDENS - 2 CAMERE;

Stiri / Diverse / Statistici

STIRI SI NOUTATI IMOBILIARE
IMOBILIARE BUCURESTI - Anunturi Imobiliare

Trimite unui prieten

Email Agent